Translate

fredag 14 maj 2010

Mustigt&gammaldags...

...arrangemang, som funnits i mina tankar ett tag...

...med lite inspira-tion från denna härliga bok, som kom från dito finlands-göteborg-ska HANNELE för ett par veckor sedan...
Ännu ett TACK!
Se fler foton på mitt vita vitsippsarrangemang HÄR.

Jag har även inspirerats från gamla flamländska oljemålningar, och så vill jag ju passa på att använda mig av Kejsarkronan innan den blommat klart för denna säsongen. Denna härliga, mustiga vårblomma, som tyvärr stinker!!!
Se& läs om Kejsakronan HÄR.
Andra vårblommor i mitt arrangemang är (förstås!) tulpaner, trädgårdsprimulor, "studentknappar", grön julros, penséer och kaukasisk förgätmigej.

Om någon undrar vilket musikstycke, som noterna är till, så är det ingen bellmanshymn, utan en modern gospel: "Step by step"(och jag saknar mitt körsångeri, som tyvärr legat i träda sedan i julas...)

I morgon skall jag&maken vimla hos Annika Christensen&Eva RobildHEDENTORPS PLANTSKOLA och fira bokutgivning och penséfrimärksutgivning.Se HÄR och HÄR.
Hurra, hurra, HURRA!!!
Det kommer att bli en lisa för själen...
Och jag ser fram emot det!
Till er andra som inte träffas i vimlet vill jag önska
En Trevlig Fredagskväll&
En Skön Helg!
hälsn
AnnA

4 kommentarer:

Hanneles paradis på Hisingen sa...

Helt underbart, kul att du fått glädje av den vackra boken, fast du har gjort fina arrangemang förut också, trevlig fortsatt helg.

Maria i Lilla villa vita sa...

Hej!
Visst är det bra med regn för alla våra kära växter, men nu önskar jag mig lite värme och sol på näsan! Att kunna gå ut och njuta av allt vackert i trädgården ,utan jacka och gummistövlar, det önskar jag mig nu!
Ha en skön helg!
Kram Maria

Mia sa...

Dom gamla flamlädarna var ju nästan lika duktiga som du, dina stilleben och buketter är ju fantastiska. (Studentknapp, vad är det?). Nu måste jag göra allvar i att hitta några skor. Det fungerar säkert med taklök också, tror du inte? Jag är inte så glad i att vattna..

Margot sa...

Vilka härliga bilder! Otroligt läckert med de mustiga färgerna! Och skorna är bara fööör ljuvliga!!
Ha en skön och trevlig helg!!
//Margot