Translate

torsdag 4 juni 2009

FOTOTRISS:Något kärt, något tryggt, något varmt


De jag har kär är ju barnen och äkta hälften, men det är ju inte alltid så intresserade av att vara mina fotoobjekt, och framför allt inte här... Å andra sidan, vilken av dem skulle jag då välja ut av dem fyra? Men min sekatör(eller en av dem alla) är ett KÄRT redskap vid beskärning av trädgårdens växter och våra KÄRA rosor. På bilden är en av de KÄRA förstlingsblommarna bland rosorna i år:"Thérèse Bugnet".


På tal om min KÄRA äkta hälft, inköpte han en säckaKÄRRA till mig i våras, så jag skulle känna mig TRYGG när jag körde omkring de tunga jordsäckarna och krukorna i trädgården(dock inte de på bilden, som inte är så tunga...)Då kunde maken också känna sig TRYGGARE, och dessutom, har han kunnat använda den nu när vi byter vårt kök. Infogad bild är en annan sorts kärra, påminnande om den förra, som ger TRYGGHET åt både vårdpersonal och de vårdade vid förflyttningar. Liknande konstruktion, som min härliga blå, fast härligt VARMT röd, och med tillhörande bälte.
I kyrkan sjungs i bland "TRYGGARE kan...", och man tänder ljus för nära och KÄRA. Många tända ljus gör att det blir både VARMT i kyrkorummet och VARMT inombords i själ och hjärta för dem som ljusen blivit tända för.Man sänder VARMA tankar till dem genom att tända ljus. (Tankevärt:"Förbanna inte mörkret: Tänd ett ljus!")
FLER BIDRAG TILL FOTOTRISS FINNS här

2 kommentarer:

Hannele på Hisingen sa...

Fin bild överst.
Säckkärra verkar toppen.

Anonym sa...

Jag gillar också bilden med rosen och sekatören.