Translate

onsdag 19 augusti 2009

Lite nya scraps ...

...och ett trevligt besök med ljuvlig chokladtårta.
Vi kan börja med chokladtårtan. Mmm, underbart god, Therése, och TACK för att vi fick hälsa på.Det var gott med björnbär till!
Alldeles nygjorda och kanske inte riktigt torkade och färdigpressade vid fotograferingstillfället ;det i röda toner med passepartout, inspirerat av chokladtårtebakerskan, och därför levererat vid besöket.

Två gratulationer: en till en nyfödelse och en till en 80-åring.Ängeln och Passifloran fick vara med på ett hörn.

8 kommentarer:

AnnCharlotte sa...

Fina kort du gör.
Choklad och björnbär...mmmm....gott

Therése sa...

TACK för det fina, röda scrapkortet. Imorgon ska jag köpa en ram till det och sedan hänga det på väggen. Det var roligt att ni var på besök! Vi ses och hörs!

Jenny Oak Fae sa...

Jättefina kort!

: )

Medicinen jag fick heter Cymbalta, redan efter EN tablett fick jag en massa otrevliga biverkningar, hoppas de går över efter ett tag..!

KRAM, Jenny

<3

Therése sa...

Förresten AnnA, nu verkar "feedsen" var på plats igen. Höll på att trixa en massa igårkväll, men inget hända. Men så nu, vips, bild och uppdatering. Teknikens under...

Hannele på Hisingen sa...

Mumsigt!

AnnA sa...

Tack för alla kommentarer!
Therése, Clas Olsson har "djupa" svartmålade träramar till bra pris. Kul att du gillade kompositionen. Jag ska kolla sedan om det fungerar nu att få med dig på min andra bloglista på denna blog, om du förstår.

Jema Rose, jag vet inte vad Cymbalta är för något preparat, och när jag googlade på det, såg jag att det inte var något Cipramilliknande medel.
Hoppas det fungerar för dig. (Ibland kan det ta tid för kroppen att tillvänjas medicin, sedan blir det bättre.)
Ha det bra alla!
hälsn
AnnA

Therése sa...

Det var just Clas jag tänkte besöka imorgon :).

Bea sa...

Underbart vackert Anna! Scraps har jag också gjort en tid, men det är ett väldigt tidskrävande och dessutom behövs en stor mängd "småpyttlar" för att det skall bli vackert!
Beundrar även din fotokonst, att göra små stilleben av det du vill visa! Mitt öga njuter av det i varje fall :)
Må gott! /Bea