Translate

fredag 9 december 2016

BLOOMING FRIDAY: "Nytt...


...var fredagens tema denna blommiga fredag som blev till lördag, och datorn ville inte föra över mina foton - ett teknikens under - men envis, som jag är så till slut...
Iallafall, läste jag något på instagram, att man skulle göra som havet och våga, och jag gjorde som havet, vågade att söka ett nytt arbete, och huxflux, så blir det så, att efter helgerna är jag med att starta upp alldeles nytt demensboende här i Åhus.Nya lokaler och nytt tänk och ny chef - det känns så bra och så spännande!


Nya pioner kom tillsända mig i höstas - en som jag vann för en en pionbild, och en som jag tyckte kunde bli fin i solnedgångsrabatten, som är en ny rabatt hemma hos oss.
Pionerna var en randig: 'Lollipop' och en rosa 'Soft salmon Saucer'.


En ny prästkrage har jag hittat, men även en...


...en och annan ros. Kan man låta bli den här flirtaren, som dessutom heter 'Summerwine'?


Och så var det ju det här med kastanjestaket. Jag hittade ett sådant, och det är en ny inramning till mina blommiga förklädesrabatter. Dessutom är de blå trädgårdsprydnaderna också nyinköpta från ARTINGARDEN.


Däremot tycker jag om att använda mig av de kära gamla julprydnaderna och mina Erik Höglundvaser fick ny användning till jul, som ni ser. Lite vintagestuk sas bland amaryllis och julstjärnor.
Jag håller på att fixa med tävlingsbilder på Instagram med julstjärnor, och ni som vill får gärna leta upp mig och rösta på mina bilder, om ni gillar dem förstås.#mychristmasstar är den som man kan hitta julstjärnebilderna på instagram, så välkomna att titta dit, ni som vill och kan.


Apropå amaryllis, om man vill stötta upp dem snyggt, så hittade jag fina amaryllisstöd på Blomsterlandet.

Ja, fredagen är över för för ett bra tag sedan, men jag hade allt klart för mig vad jag skulle visa för nytt - det var bara datorn som inte ville vara med i tid...Nåja. Fler nyheter hittas hos HÉLÈNA.


Jag önskar er alla en skön Tredje Advent!
Jag skall både fira mannen och en far som fyllt 90 i veckan...
TREVLIG HELG!
hälsningar
AnnA

5 kommentarer:

Luna Ek sa...

Den där Summerwine var det sötaste jag sett! Det är aldrig för sent att byta jobb. Lycka till!
Trevlig helg / Luna

Tante Rose sa...

Den lille blå vasen med julestjerne i var utrolig søt!

God helg!

Villrose sa...

Spennende med ny jobb! Jeg fikk faktisk ny jobb i høst, og trives kjempegodt!
Summerwine er smellvakker!

Veronica sa...

Jag önskar oxå ett kastanjestaket. Mest för att det är så snyggt ...
Men jag behöver hitta ett ställe att ha det på för att det även ska vara berättigat att köpa ett sånt dyrt staket så jag funderar lite till :)

Trevlig helg!

LV sa...

AnnA, thank you again for another of your special blogs. I do so love seeing the things of beauty you share. From your Texas friend, wishing you a very blessed week.